Rubriky
GALLERY

Vánoční polštář Dreamy Xmas House – rozměry 43 x 43 cm

Vánoce jsou dlouho očekávanými svátky, a tak si je pojďte pořádně užít! Vyzdobte si ve svátečním duchu celý svůj domov a nezapomeňte také na polštář. Protože co je lepšího, než se při ochutnávání cukroví a svařáku krásně do polštáře ponořit a lenošit?

Popis polštáře

Polštář Dreamy Xmas House je rozměrově ideální pro každou sedací soupravu nebo postel a jeho barevný design se skvěle hodí do vánoční atmosféry. Rozměry polštáře jsou 43 x 43 cm, což je dostatečných pro pohodlné ulehnoutí do něj. Polštář má barevný vzor jen na jedné straně, druhá strana je bílá.

Vybrali jsme pro Vás nejkrásnější design

Polštář Dreamy Xmas House má exkluzivní design, který byl pečlivě vybrán našimi designéry. Na jedné straně je originální vánoční motiv a na druhé straně bílá barva. Ten můžete zakoupit zde: polštář Dreamy Xmas House

Závěr

Nakupování vánočních dekorací a doplňků může být zábava a prodloužení vánoční atmosféry. Polštář Dreamy Xmas House má unikátní design, který se hodí do každého interiéru a dodá Vaší domácnosti tu správnou vánoční atmosféru. Rozměry polštáře jsou ideální pro pohodlné sezení nebo ležení a jeho barevný design Vás zaručeně potěší. Koupí polštáře Dreamy Xmas House určitě neuděláte chybu.