Rubriky
GALLERY

Obdélníková vana Polysan Lily 150×70 cm: levá i pravá verze z akrylátu (72273)


Popis

Obdélníková vana z akrylátu Polysan Lily 150×70 cm je ideální volbou pro každou moderní koupelnu. Je k dispozici jak v levé, tak i v pravé orientaci, takže vám nabízí flexibilitu umístění. Objem vany je 187 litrů, což z ní dělá dostatečně prostornou pro pohodlné relaxování.

Specifikace

  • Typ: Obdélníková vana
  • Volba: Levá nebo pravá orientace
  • Materiál: Akrylát
  • Objem vany: 187 litrů
  • Balení: Bez madla, nožiček a podhlavníku

Design

Vana Polysan Lily 150×70 cm má moderní design, který se hodí do každé koupelny. Díky svému obdélníkovému tvaru a čistým liním působí minimalisticky a elegantně. To z ní dělá ideální volbu pro ty, kteří hledají moderní vzhled pro svou koupelnu.

Pohodlí a kvalita

Vana Polysan Lily 150×70 cm je navržena tak, aby poskytovala vysokou úroveň pohodlí a kvality. Je vyrobena z kvalitního akrylátu, což znamená, že je odolná proti poškození a má dlouhou životnost. Navíc je snadno udržovatelná a velmi hygienická.

Cena a dostupnost

Vana Polysan Lily 150×70 cm je k dispozici za velmi příznivou cenu na webových stránkách velkynabytek.cz. Její kvalita a design ji však řadí mezi vyhledávané produkty, takže je třeba počkat na dodání z výroby. Přesto se jedná o výbornou investici do vaší koupelny.

Obdobné výrobky

Pokud hledáte něco jiného než obdélníkovou vanu, můžete se podívat na další výrobky Polysan. Například kruhové nebo oválné vany, které jsou také k dispozici v levé nebo pravé orientaci.

Obdélníková vana Polysan Lily 150x70 cm